MDesign
 
 
 

Even voorstellen…

Wanneer je nieuwe mensen ontmoet, en dat hoopt Pronto op deze pagina veelvuldig te doen, dan is het netjes om je even voor te stellen.
Drijvende kracht achter Pronto is Kees Gerritsen. Opgegroeid in de Lelystadse Horeca, en sinds januari 2009 actief in de catering  en Bedrijven- en Scholencateraar.

Kees Gerritsen is een ‘oude’ bekende in het Lelystadse. Eigenaar van een aantal restaurants, mede oprichter van Lelystads eerste bedrijfscateraar, en nu dan de man achter Pronto. Groot voorstander van de gezonde ‘hap’.
Pronto is dus voorstander van gezonde voeding, of dat nu thuis is of op school en/of werk. En onder gezonde voeding verstaan wij de normale, maar ook trendy gerechten, bereid zonder geur- en kleurstoffen, geen houdbaarheidmiddelen, en zeker geen transvetten. Deze methode passen wij toe al onze keukens, op school, in bedrijven en andere catering.
In deze rubriek zullen wij in de toekomst onze ideeën over voeding, dieet, zin en onzin in de wereld van eten en drinken met u gaan delen. We gaan met u de hele reis van nest naar mest maken, van voor naar achter.
 
Kees